responsiv design

Dags att köpa en ny hemsida till firman – Serventus valde Pe-form

”Vad kostar det?” Kanske inte den mest spännande frågan när det är dags att köpa en ny hemsida till firman, men det är ändå en stor trygghet att få veta vad en ny hemsida kommer att kosta. Ett sätt att ha koll på totalkostnaden är att välja en leverantör som kan erbjuda både professionell design och själva programmeringen eller utvecklingen av hemsidan. Annars behöver två olika leverantörer samspela och oväntade hinder – som kostar mer pengar – kan dyka upp. Serventus, ett företag i Göteborgsområdet behövde en ny hemsida till sin verksamhet. De sysslar med Bygg, El och VVS. Behovet var att förmedla ett förtroendeingivande intryck och ta bort eventuella trösklar som förhindrar att en kund tar kontakt. Tydliga call-to-action-block och kontaktvägar, kombinerat med snygga bilder, referenser och Instagram-integration blev en bra kombination av lösningar som ledde till den nylanserade webbplatsen för Serventus.

Responsiv webbdesign – lika snyggt och funktionellt på alla enheter

De allra flesta som surfar på webbplatser idag gör det med sin mobil. Det gör att man måste tänka på att ens hemsida funkar lika bra på mobil, iPad och laptop. Många hemsidor idag ser bra ut när man besöker dem på en traditionell dator, men blir svåra att navigera och överblicka med en smartphone.

Pe-form utvecklar alla sina webbplatser responsivt och kontrollerar att layouten blir optimal för alla typer av enheter. Serventus kan tänkas ha kunder som plötsligt får ett akut behov av en rörmokare eller en elektriker. Då plockas mobilen fram och när kunden kommer in på hemsidan måste den vara tydlig, användarvänlig och förtroendeingivande.

Köpa hemsida till företaget från en helhetsleverantör inom reklam och design

Att köpa hemsida är bara är en del av många strategier

Pe-form som drivs av mig, Pepe Juntunen, har över två decenniers erfarenhet av varumärkersutveckling, strategi och grafisk design. Serventus är en av många återkommande kunder som skördat framgångar i ett gott samarbete med Pepe under många år. Söker du en leverantör som inte konstlar till det med abstrakta strategier, utan erbjuder konkreta lösningar utan otrevliga överraskningar, jämför Pe-form med andra leverantörer. Kolla referenser och se om produktionsnivån håller måttet för dina krav.

Grafisk profil med visitkort, brevpapper och kuvert.

När det är dags att beställa hemsida, jämför leverantörer

Att bara gå efter priset kan bli en tråkig affär. Samtidigt ska du se att du får valuta för pengarna. Många företag kämpar hårt i sviterna av Covid-19, men det är bättre att avvakta helt med att köpa en ny hemsida än att lägga pengarna på en undermålig lösning. Gör en helhetsanalys av leverantörerna och kolla om du kan få till ett telefonsamtal eller Zoom-möte med byrån innan du fattar beslutet. Då är chansen mycket större att du hittar en webbdesigner som kan få förtroende för i det långa loppet.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts